1/11

Copyright: Fotografie German Bourgeat, The Art of Living magazine

WONING PL 

SINT-MARTENS-LATEM

Renovatie van woning met stallingen te Sint-Martens-Latem. 

Project in samenwerking met Frank Vanderhaeghe (In-Architectuur). 

 

De woning en stallingen zijn getransformeerd tot één geheel via de toegevoegde tussenschakel.

De originele volumes zijn ongewijzigd gebleven. 

 

De woning met zijgevel in donkere Scheldesteen met voorgevel en de eerdere aanbouw telkens in een ander parement is tot één strak geheel gebracht door toepassing van kalei. 

De stallingen zijn volgens huidige EPB normen gerenoveerd en zijn als strak volume ingepakt met toepassing van thermo-es gevelbeplanking met variërende breedtes. De originele openingen van staldeuren en poorten in de gevels zijn gerespecteerd.

Beperkte architectuur ingreep met respect voor de originele volumes en bouwstijl.

CONTACT

Tel: 0477 27 74 11

Email: maarchitectuur@telenet.be

MA Architectuur BV

Beukelstraat 43 - 8650 Houthulst - België

  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon