press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/14

WONING NA

ASTENE

De bouwheren woonden eerder in een landelijke woning, maar waren nu toe aan iets anders. Het mocht best strak en modern worden, maar dan wel met een warme, gezellige toets. Ook lichtinval en bergruimte stonden bovenaan hun verlanglijstje, net als de combinatie van wonen en werken binnen dezelfde constructie. De patio met zwembad moest het verlengde worden van de leefruimte om de grens tussen binnen- en buitenleven te minimaliseren. Ook moest vooraan voldoende parkeerruimte voorzien worden.

Door het consequent doortrekken van een uniforme materialenkeuze en een sobere inrichting en afwerking, in samenwerking met IN Architectuur uit Olsene, werd een bijzonder rustgevend gevoel gecreëerd. De betonnen vloeren, witte muren en dito kastenwanden, accenten in beton ciré en de naadloze overgang van de leefruimte naar de met witte wanden ommuurde patio met houten terras, poolhouse en inox overloopzwembad, zijn elementen die onmiskenbaar een zuiders en relaxt Ibiza-loungegevoel opwekken.

Fotografie: Copyright - The Art Of Living, Thibault Debaene